fons Banner

Notícies

Titular notícies

Tallers de Criança/ces de Collblanc - la Torrassa 2018-2019. Criança positiva en família.

Dijous 15 Agost 2019



L’estiu ha arribat al seu final però abans d’afrontar els nous reptes estimulants i il·lusionants del nou curs 2018-2019, creiem que és important compartir un espai per recordar i valorar tot allò que hem construït comunitàriament i que només ha sigut possible gràcies als esforços i implicacions de cadascun i cadascuna de vosaltres. I fruit d’aquesta tenacitat, trobem la II Edició dels Tallers de Criança/ces de Collblanc – la Torrassa.

Novament, la Xarxa de Criança i Educació 0-12 del Districte II ha impulsat aquests tallers amb la voluntat  d’acompanyar i oferir suport a les famílies en la seva tasca educativa i en el procés de criança dels seus fills/les entre 0-12 anys. Per això, tècnics i entitats ciutadanes amb els seus corresponent  professionals han treballat per oferir a uns tallers que ho tenen molt clar: contribuir al benestar i desenvolupament òptims dels infants d’aquestes famílies.

Compartim algunes dades clau d’aquesta II Edició dels Tallers de Criança/ces:
  • * Temporalitat: Gener - Juny 2019.
  •  
  • * Número de tallers: 42 sessions per a famílies del barri amb infants 0-12.
  •  
  • * Espais d’ús al territori: 4 on destaca la seva diversitat: ambulatori, escola i local parroquial.
  •  
  • * Participació famílies. Tot i les dificultats d’assistència podem afirmar que 21 famílies del territori van assistir de manera continuada a les sessions.

A més, juntament amb un diploma  que reconeixia la seva participació i contribució als tallers, les famílies van emplenar unes enquesta d’avaluació que els resultats obtinguts es sintetitzen en el següent Informe de resultats dels Tallers de Criança 2018-2019. Destaquem 2 idees:
  • Més del 80% de les famílies han adquirit recursos i els/les ha ajudat en la criança positiva dels seus fills i filles.
  •  
  • Més del 75% de les famílies han establert noves relacions i han conegut nous recursos del territori.

 


Per tant, podem concloure que aquesta segona edició ha ampliat la seva franja d’edat d’incidència, ha permès crear una documentació consensuada i adaptada segons el públic i finalment ha augmentat el número de sessions de criança positiva i de col·laboracions entre recursos.

Veient les dues edicions i el compromís dels/les professionals de la Xarxa de Criança i Educació  0-12 i el Grup Motor, tenim un repte de futur molt estimulant per al curs vinent: com podem garantir que les famílies participin de manera continuada als tallers? Ja estem treballant per fer-ho possible i amb aquesta il·lusió projectem la Criança Positiva en família de cara al nou curs 2019-2020!​

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies