fons Banner

Notícies

Titular notícies

Receptari Comunitari Intercultural

Dimecres 10 Gener 2018


La construcció col·lectiva del receptari és el resultat de l’experiència viscuda al cicle de tallers d’alimentació saludable i econòmica que es va desenvolupar el curs passat.

El taller, en el marc del I Cicle d’activitats Gaudir Millora la Salut, va permetre als veïns i veïnes participants posar en comú els seus sabers gastronòmics i l’intercanvi de receptes. Algunes d’elles van posar ser cuinades durant el taller fent possible, a més de l’origen de noves relacions, un espai d’aprenentatge mutu.

Cada recepta està acompanyada per consells nutricionals amb la finalitat d’orientar la nostra alimentació en clau saludable.

Els tallers d'alimentació i el Receptari Comunitari Intercultural han sigut possibles gràcies a la col·laboració i la implicació de molts veïns i veïnes i de diferents recursos i entitats: l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), l'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD_Comunitat Activa), el Consorci Sanitari Integral, el Projecte Paidós L'Hospitalet, la Fundació Akwaba de L'Hospitalet, el Servei de Rehabilitació Comunitària Santa Eulàlia.

Tots i totes sumem per a un districte més saludable!

Pot consultar el receptari al clicant a: Receptari Comunitari Intercultural

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies