fons Banner

Notícies

Titular notícies

Diagnòstic comunitari

Dimecres 20 Abril 2016


A l'abril de 2016 vam presentar els resultats del diagnòstic de Collblanc - la Torrassa. Aquest document, en el que heu participat més de 340 persones, recull les informacions quantitatives facilitades per les diferents àrees de l’Ajuntament i entitats així com les percepcions dels veïns i veïnes del districte i dels tècnics que hi treballen (entre ells molts de vosaltres!!!). 

El diagnòstic ha estat una oportunitat per a propiciar la participació conjunta de tots i totes i vol ser una aproximació al coneixement compartit de la realitat del territori. Ara, el document queda ja a disposició dels barris de Collblanc i la Torrassa, i podeu consultar-lo aquí: "Som Collblanc - la Torrassa, sumem per la convivència".
 
A la jornada de presentació van assistir més de 130 persones vinculades al districte (veïns i veïnes, tècnics i polítics) que van gaudir d’un espai on més de 20 veïns i tècnics van compartir la seva opinió sobre la realitat del districte i les seves necessitats. Però, sobretot, es va fer visible el nombre de persones que ja estan compromeses amb la millora del districte i que participen d’espais comunitaris per a pensar accions conjuntes.

 Gràcies per formar-hi part!!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies